Connect with us

Uncategorized

Anzalna T0lak Tawaran Tudung Jenama Lain Demi Arwh Siti Sarah, “Saya berharap kehad.iran saya akan membawa jenama Loveta ke peri.ngkat yang lebih tinggi”

Published

on

Anzalna T0lak Tawaran Tudung Jenama Lain Demi Arwh Siti Sarah, “Saya berharap kehad.iran saya akan membawa jenama Loveta ke peri.ngkat yang lebih tinggi”

Menggatikan Al.lahyarham Siti Sarah Raissuddin sebagai wajah tu.dung di bawah legasi milik arw.ah, pelakon Anzalna Nasir berkata dia sangg.up men.olak tawaran menjadi duta tudung jenama lain. Menurut Anza.lna, arw.ah Siti Sarah pernah beberapa kali mahu melam.arnya untuk bekerjasama dengan produk kos.metik keluarannya namun hasrat berkenaan tidak kesampaian.

“Ar.wah Siti Sarah pernah beberapa kali memberi tawa.ran untuk bekerjasama, tetapi tidak berkes.empatan kerana setiap kali tawa.ran dibuat saya mesti ada kont.rak dengan produk kosmetik lain. Taw.aran kali ini memang saya tidak boleh tol.ak, meskipun saya sebenar.nya telah menerima tawa.ran daripada produk tudung jenama lain saya terpaksa meno.lak ta.waran tersebut demi menjadi sebaha.gian daripada Loveta,” katanya.

Kata Anzalna lagi, dia bekerjasama dengan kempen Lov.eta X Anzalna kerana mahu membantu mengemba.ngkan legasi yang ditinggalkan oleh a.rwah. Kata Anzalna lagi, dia turut mengambil masa dan berbincang dengan suami.nya, Hanif Zaki sebelum mene.rima tawaran kerana sedar tanggungjawab besar yang akan digal.as.

“Mulanya agak suk.ar untuk saya menerima lama.ran ini. Jujur saya ambil masa sebelum membuat keputusan untuk bekerjasama dengan perniag.aan yang selama ini diusahakan oleh ar.wah Siti Sarah.

“Arw.ah meni.nggalkan legasi yang cuk.up besar ketika hayat.nya. Jadi saya bimbang jika kehadiran saya akan dim.arahi oleh peminat beliau.

“Namun, syuk.ur rata-rata menyambut baik dan gembira dengan peng.umuman yang dibuat. Saya berharap kehad.iran saya akan membawa jenama Loveta ke peri.ngkat yang lebih tinggi,” katanya.

sumber: rotikaya VIA http://www.achikdia.com/

Apa kata anda?Dah baca sila share dan komen.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending