Connect with us

hiburan

Budak Pura-Pura Tak Nampak Din0saur Di Belakang Ini Undang Tawa. “Dia t4kut tapi dalam masa yang sama dia berani menempuh cabaran. Cuak Tapi Siap Jeling” 

Published

on

Budak Pura-Pura Tak Nampak Din0saur Di Belakang Ini Undang Tawa. “Dia t4kut tapi dalam masa yang sama berani menempuh cabaran. Cuak Tapi Siap Jeling”

Kebiasaannya, kanak-kanak mudah t4kut dengan badut, orang yang memakai kostum haiwan atau kartun. Kadangkala, ada yang sampai trauma dan terdiam kaku tidak bergerak kerana t4kut dikacau. Ada juga yang men4ngis t3ruk. Sama seperti sebuah video viral ini apabila gelagat seorang kanak-kanak perempuan ternampak patung dinosaur di belakangnya telah mengundang dekah ramai.

Lihat video penuh 

Cuak sampai pura-pura tak nampak dinosaur dekat belakang, tapi mata siap jeling. Menerusi video yang dimuat naik oleh @gohteckchuan, kelihatan kanak-kanak itu sedang berada di sebuah restoran sambil gelagatnya dirakam senyap-senyap oleh ayahnya.

Apa yang menghiburkan adalah apabila dia ternampak orang memakai kostum dinosaur di dalam restoran itu dan pura-pura jadi patung seperti tak nampak kerana t4kut dis3rgah. Lebih melucukan lagi, pada masa yang sama dia juga sempat menjeling ke kiri dan kanan untuk memastikan dinosaur itu tidak mendekatinya.

Image from @gohteckchuan (TikTok)

Image from @gohteckchuan (TikTok)

“Dia t4kut tapi dalam masa yang sama dia berani menempuh cabaran, dia bukan peng3cut. Bagus adik!” – Netizen

Ternyata, video berkenaan berjaya membuatkan ramai terhibur sehingga kini telah mencecah 511.8K views, 37.6K likes dan 2.1K shares di laman TikTok.

Rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat spontan kanak-kanak itu yang sangat comel dan pandai berlakon kaku.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Image from @gohteckchuan (TikTok)

Image from @gohteckchuan (TikTok)

Image from @gohteckchuan (TikTok)

Nasib baik dinosaur tu tak sergah awak dari belakang dik, apa-apa pun awak memang funny and cute! 😀

Sumber:https://says.com/

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending