Connect with us

global

“kerap kali berjanji untuk mencuci akuarium namun akhirnya dia yang terpaksa membersihkan”. Isteri Geram Terus Goreng Ikan ‘Arowana’Peliharaan Suami

Published

on

“kerap kali berjanji untuk mencuci akuarium namun akhirnya dia yang terpaksa membersihkan”. Isteri Geram Terus Goreng Ikan ‘Arowana’Peliharaan Suami

Seorang wanita di Indonesia bertindak mengg0reng ikan peliharaan suaminya selepas lelaki itu enggan mencuci akuarium di rumahnya. Lapor Daily Star, Mia Kurniawan berkata, dia sering meminta suaminya untuk membersihkan akuarium berisi ikan peliharaan Ar0wana itu, namun lelaki tersebut tidak mempedulikannya.

Malah, kata Mia, suaminya kerap kali berjanji untuk mencuci akuarium tersebut namun akhirnya dia yang terpaksa membersihkan t4ngki ikan itu. Akibat ber4ng dengan sikap si suaminya, Mia menggoreng terus ikan Arowana tersebut.

Dia juga merakam dan memuat naik video kejadian itu di laman media sosial. Video tersebut ditonton lebih 3.9 juta kali di laman TikTok. Sementara itu, Mia mendakwa dia menggoreng ikan peliharaan suaminya kerana ia m4buk.

“Gara-gara suruh suami mencuci akuarium tinggal janji sahaja, saya juga yang terpaksa membersihkannya sendiri. Tetapi, ikan ini menjadi m4buk dan saya rasa ia lebih enak jika saya menggorengnya,” katanya.

Sumber – AGENSI.Utusan

Apa kata anda? Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending