Connect with us

global

Budak Meng4muk Selepas Kepala Dit0nyoh Pada Kek Harijadi. Niat Mahu Bergurau Akhirnya Membawa P4dah

Published

on

Budak Meng4muk Selepas Kepala Dit0nyoh Pada Kek Harijadi. Niat Mahu Bergurau Akhirnya Membawa P4dah

Pada zaman sekarang, ramai ibu bapa yang membelikan kek untuk sambutan harijadi anak mereka. Secara umumnya, Ibu bapa mana yang tidak sayangkan anak di dunia ini? Kami yakin setiap anak yang lahir pastinya akan sangat disayangi oleh ibu dan bapanya.

Niat Mahu Bergurau Membawa Padah, Budak Mengamuk Selepas Kepala Ditonyoh Kearah Kek Harijadi

Salah satu tanda untuk menunjukkan tanda kasih sayang terhadap anak adalah dengan menyambut hari ulang tahun kelahiran anak setiap tahun. Dalam membesarkan anak, ibu bapa biasanya akan membetulkan kesilapan yang dilakukan oleh anak mereka namun mereka juga manusia biasa akan adakalanya melakukan kesil4pan.

Niat Mahu Bergurau Membawa Padah, Budak Mengamuk Selepas Kepala Ditonyoh Kearah Kek Harijadi

Contohnya baru-baru ini, tular satu video seorang kanak-kanak yang menyambut hari lahirnya. Insiden dalam video yang berlaku di luar negara itu menunjukkan ketika budak lelaki tersebut mahu meniup api lilin kek harijadinya, tiba-tiba sahaja seorang wanita yang dipercayai ibunya sendiri telah menolak kepalanya kearah kek.

Niat Mahu Bergurau Membawa Padah, Budak Mengamuk Selepas Kepala Ditonyoh Kearah Kek Harijadi

Ya, memang ada yang suka membuat gurauan seperti ini, tapi guraunan seperti ini sangat-sangat tidak digalakkan lebih-lebih lagi terhadapa budak yang masil kecil.

Niat si ibu untuk bergurau rupanya membawa p4dah apabila anaknya tiba-tiba menjadi agr3sif dan tidak terkawal selepas kepalanya ditolak oleh ibunya kearah kek. Dalam video tersebut, terserlah kem4rahan budak lelaki tersebut dengan perbuatan ibunya.

Walaupun si ibu kemudian cuba memujuknya dan memeluknya, tapi ternyata tidak dapat meredakan kem4rahan budak itu malah dia bertindak memu kul ibunya dan dan cuba menj4tuhkan kek harijadinya. Di ruangan komen, rata-rata netizen tidak bersetuju dengan tindakan wanita itu yang menolak kepala anaknya kearah kek harijadi.

Selebriti Adibah Noor yang berkongsikan video tersebut turut menasihatkan orang ramai agar tidak melakukan perkara tersebut keada anak-anak.

Tolong jangan buat macam ni dekat anak. Tak kel4kar malukan anak depan semua orang. Budak ni tengah sambut hari lahir kot!”

Budak-budak yang sambut harijadi memang gembira jika mak ayah belikan kek birthday buat mereka dan sebaiknya jangan lah melakukan perkara yang berisiko menjejaskan kegembiraan mereka. Budak-budak pun mesti ada rasa m4lu bila muka kena t0nyoh pada kek di depan orang ramai. huhu.

Sumber: pop.airnwes

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending